مشاوره حقوقی رایگان - ترک انفاق

سلام بنده از شوهرم به علت مشکلات خانوادگی سازگار نیستیم و بنده را پیش برادرم و پدرم توهین کرده و انداخته بیرون هیچ شاهدی جز پدرم و برادرم ندارم فقط خونه پدری که اومدم یک برگ اظهارنامه براش فرستادم که بیاد دنبالم ببره سر زندگی و یک برگ هم صورت جلسه ی تنظیمی کلانتری دارم که قرار بود بیاد دنبالم ببره زندگی بازم نیومده مامورین صورتجلسه کردن حال بنده چگونه از خود دفاع کنم

پاسخ ها :

سمیه مغرور

سرکار خانم سمیه مغرور :

با سلام خود به منزل مراجعه کنید و اگر شما را راه نداد از مامورین 110 بخواهید که صورتجلسه کنند

یک وکیل

میتوانید شکایت کیفری ترک انفاق و توهین کنید