مشاوره حقوقی رایگان - خانه ی ارثی که به اسم مادر زدیم

سلام وقت بخیر.
پدر ما چند سال پیش فوت کرد و بعد تقسیم ارث ( زمین ها)، ما بچه ها منزل را به قصد ساخت خانه به اسم مادرم زدیم ( در محضر) . خانه را شراکتی کوبیده و ساختیم.
بعد ساخت خانه، یکی از واحد ها که در آن زندگی میکنیم. واحد دیگری که با سازنده شریک بودیم فروخته شد و نصف پول دست مادرم است. یکی از خواهرانم سهم خود را از پول واحد فروخته شده می خواهد، میخواستم بپرسم میتونه شکایت کنه؟ یعنی قانونی هست که از ادعاش حمایت کنه؟

پاسخ ها :

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. باید رضایت مادرتان را اخذ نمایید.
چراکه مادرتان مالکیت رسمی دارد .
مگر این که قرارداد جداگانه ای بین هم داشته باشید .