مشاوره حقوقی رایگان - چک و خیانت در امانت و قرارداد

بسمه تعالی

سلام علیکم
احتراما به استحضار می رساند اینجانب ......... با توجه به تماسهای تلفنی مکرر آقای ........ مبنی بر ساخت و اجرای یک واحد گلخانه ای در شهرستان ....... و بعد از صحبتهای مکرر تلفنی و حضوری در تاریخ 24/05/96 با تماس تلفنی ایشان به شهر ........ آمده و از صبح تا بعد از ظهر به ایشان مشاوره لازم داده اما ایشان بعد از ظهر در مغازه طلافروشی خود واقع در خیابان ....................... بعد از خروج آقای ....... از دوستان بنده بخاطر تولد فرزندشان که بعد از چند تماس تلفنی از خانه، به سمت بیمارستان رفتند، آقای ..... با نشان دادن قرارداد یک شرکت دیگر همراه با سفته و ... اعلام داشتند که شرکت دیگری پیشنهاد و ضمانت خوبی داده است و بعدا با بنده قرارداد خواهد بست و بنده هم با توجه به صحبتها و شناخت نسبی و تحقیق از ایشان دو نسخه قرارداد همراه یک برگ چک خالی بدون امضا به شماره ....... به ایشان دادم و یک رسید با امضا شده از ایشان گرفتم که به پیوست اعلام می دارم و قرار شد اگر نظر ایشان مساعد بود و آهن آلاتی خریداری کردند و به بنده بعنوان امانت جهت ساخت و تولید قطعه دادند، این چک را بعنوان امانت در قبال امانت بپذیرند تا نگرانی ایشان رفع شود و برگه ها را امضا کرده و به آقای ....... بعنوان شاهد و دوست بنده و همشهری ایشان بدهند تا قرارداد رسمی شود. بعد از برگشت بنده به ..... فردای آن روز ایشان با بنده تماس گرفته و اعلام داشتند که با آن شرکت دیگر قرارداد را امضا کردند ولی اجرا را به بنده واگذار نمودند.
بنده بعد از یک هفته شروع به کار کردم و قرار بر این شد قراردادها و چک بنده عودت داده شود و با بنده قرارداد جدید نوشته شود و بارها با دیگر دوستان (...... و مهندس ......) هم درخواست کردم که چک و قراردادها را از ایشان بگیرند که متاسفانه هر روز بهانه هایی آوردند و از همان ابتدا سفر تفریحی خارج از کشور همراه خانواده را بهانه کرده تا برگردند و ترتیب اثر خواهند داد که متاسفانه بعد از یک ماه هیچ اتفاقی نه افتاد.
تا اینکه بنده یک واحد از دو واحد گلخانه 3000 متر مربعی ایشان را با هزار مصیبت تمام کردم که متاسفانه زمین ایشان مشکلات فراوانی داشت که بنده متوجه ضرر و زیان فراوانی شدم که متاسفانه ایشان بعد از تذکرات بنده چک بنده را که به عنوان امانت نزد ایشان بود با دست خط خود و جعل امضا پر کرده و برگشت داده است و مبلغ عجیبی را در آن ذکر نموده است.
چند روز قبل از اتمام کامل فندانسیون واحد اول ایشان با مدیر آن شرکت صحبتهایی کرده بودند که بنده را جواب کرده و پیمانکار دیگری را جهت ادامه کار به محل کار آوردند که از فردی به اسم ............. به همراه دو برادر دیگر ایشان با چند نفر کارگر بودند. که متاسفانه همه افراد از کار بنده ایراد گرفته و ابراز ناراحتی کردند بخاطر زمان اجرا و ... که بنده با دیدن پیمانکار جدید اعلام کردم که دیگر بنده با این شرایط کار نمی کنم و متوجه شدم به بنده و پیمانکار جدید هیچ اطلاع قبلی نداده بودند که بنده به نفع ایشان کنار رفتم اما :
آقایان ....... بعنوان کارفرما و ........ بعنوان پیمانکار ساخت و اجرا در داخل اتاق ویلای آقای ....... با حضور جناب مهندس ..... ناظر کارفرما و آقای ....... همراه و شاهد ماجرا قراردادی را تنظیم کرده و تعدادی سفته یک میلیاردی بین آقای ........ و ......... امضا شد که بنده به عنوان اجرا کننده پای قرارداد را امضا کردم و پشت سفته ها را نیز امضا کردم که تا آن لحظه چون تصمیمی به خروج بنده از ادامه کار گرفته نشده بود بنده را مجبور به امضا نمودند. که فردای همان روز بنده رسما اجرا و ادامه کار را به آقای ......... و .........در حضور آقای ...... و مهندس ...... و ...... و ....... و ............. بخاطر شرایط پیش آمده و ایراداتی که از بنده گرفتند واگذار کردم و همان روز بنده به ..... برگشتم که متاسفانه آقای ....... ادعای خسارت از بنده را داشتند که بنده بعد از چند روز برگشته و رسیدی مبنی بر بازپرداخت خسارت و پولی که به بنده داده بودند را به ایشان و آقای مهندس ...... دادم و امضا نمودم که با توجه به مبالغ پرداختی ایشان و خسارت حدود 10 تا 15 میلیون تومان می شد که البته تعدادی ابزار صنعتی به مبلغ 3میلیون تومان با پول ایشان خریداری شد که همانجا در محل کار به ایشان تحویل داده شد.
متاسفانه بنده غافل از خیانت آقای ........ در امانت های بنده اکنون دچار مشکلات فراوانی شدم .
بنده بارها اعلام داشته و می دارم که این خسارات را در صورت مساعدت مالی به ایشان پرداخت خواهم کرد ولی چک و سفته ها و امضاها باید به بنده برگشت و یا ترتیب اثر داده شود اما متاسفانه ایشان امتناع کرده و بخاطر چک برگشتی تمام زمینه های بانکی بنده دچار مشکل شده و از آن موقع دچار مشکل مالی شدید شدم به صورتی که حتی جهت تامین مایحتاج زندگی خود دچار مشکل شدم.
لازم به ذکر است بخاطر برگشت چک و محکومیت بنده که از طرف دادگاه احضاریه بصورت کامل برای بنده صادر نشد یعنی بار اول با برگه حضوری به بنده اعلام شد ولی بار دوم بنده مطلع نبودم که چگونه به من اطلاع خواهند که بعد از مدتی انتظار متوجه شدم که محکومیت من صادر شده است و با درخواست واخواهی بنده نیز موافقت نشد که متاسفانه حکم جلب بنده صادر شده و حتی آقای ....... مبلغ 65میلیون تومان را در چک بدون هیچ سندیتی نوشته و اکنون نیز شکایت قرارداد و سفته را از بنده و آقای ..........(شرکت پیمانکار) نموده است.
باید اعلام کنم که بنده اطلاعی از ادامه کار نداشته و ندارم و متاسفانه ایشان دلیل موجهی برای شکایات خود از بنده نیز ندارند حتی بارها به ایشان جهت مرتفع نمودن این مورد و نگرانی ایشان از طرف داوری و دوستانه اقدام نمودم که ایشان در .......... به دنبال آبرو ریزی در محل برای بنده نیز اقدام نمودند.
لذا از آن مقام والا خواهشمند است نسبت به حق و حقوق قانونی بنده اقدام نمایید تا بنده از دام این مشکل رهایی یابم .

با تشکر

پاسخ ها :

فاطمه  ترسلي

فاطمه ترسلي :

سلام . با توجه به توصیحات جنابعالی اولا در ابتدا حتما به یک وکیل برای حل مشکلتتان مراجعه کنید . چون مطمئنا مشکلات بعدی گریبانگیر شما خواهد شد .ثانیا در راستای اخذ چکها چرا از همان ابتدا اظهارنامه ارائه ننمودید؟ اکنون نیز شکایت خیانت در امانت تنظیم کنید و اگر شاهدی دارید حتما در دادگاه حاضر کنید ضمنا چطور چک سفید شما امضا و بانک برده شده ؟؟ امضا شما چطور در زیر برگع درج شده و در راستای جعل چکتان هم حتما شکایت کنید