مشاوره حقوقی رایگان - طلاق

سلام ببخشید من دارم از همسرم جدا میشم و خونه پدرم هستم خواستم بدونم اگه همسرم ازم شکایت کنه که توی این مدت رابطه نامشروع داشتم می‌تونه پرینت خطی که دسته منه رو بگیره با توجه به اینکه خط دسته من به نام پدرم هست و من خودم در حال حاضر هیچ خطی به نام خودم ندارم اصلا

پاسخ ها :

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. در کل اثبات رابطه نامشروع امری مشکل است.
لذا بستگی به ادله ومدارک اثباتی طرف دارد. همسر شما باید از هر دو نفر شکایت کیفری نماید .
تشخیص اخذ پرینت و اثبات رابطه نامشروع با قاضی رسیدگی کننده می باشد.