مشاوره حقوقی رایگان - ابطال سند و دریافت سهم الارث

باسلام و درود. دو منزل از مرحوم پدرمان بجا مانده و یکی از منزل ها را به اسم برادرمان کردیم تا بفروشد و الان 6 سال است که از این کار امتناع مینماید، لذا میخواهم سند را باطل کنم، لطفا در این مورد راهنمایی نمایید، و منزلی که مادرم در ان زندگی میکند هنوز به اسم پدر مرحوممان است. لذا خانواده ام هیچ اقدامی درباره فروش یک منزل یا هردوی آن نمیکنند. خواهشمندم درباره هردو منزل باتوجه به مطالب گفته شده راهنمایی نمایید. با سپاس و تشکر فراوان

پاسخ ها :

بهاره   رستم زاده

سرکار خانم بهاره رستم زاده:

باسلام منزل اول که بنام برادرتان شده قاعدتا دیگه نمی‌تونید ادعایی داشته باشین در مورد منزل دوم دادخواست تقسيم و فروش ماترک را بدهید