مشاوره حقوقی رایگان - زمین کشاورزی

سلام خسته نباشید. پدرم و شریکانش در سال 68 از جهاد کشاورزی می خواهند که زمینی را که در اطراف روستا بوده به انها واگذار کنند انها قبول می کنند به شرط اینکه اب ان تامین شود ولی اداره اب و فاضلاب قبول نمی کند و زمین به انها واگذار نمی شود باز هم در سال 85 پیگیر این موضوع می شوند که بی نتیجه می ماند و تنها مدرکی دارند کروکی این زمین است که از طرف جهاد به انها داده شده است و لازم به ذکر است که دیگر افراد زمینهایی را بدون هیچ واگذاری تصرف کرده اند حال جهاد کشاورزی این زمین را به یک شرکت خصوصی فروخته است و این افراد با داشتن همان کروکی اعتراض می کنند که همین اعتراض باعث می شود که جهاد کشاورزی از این افراد به جرم مزاحمت و ممانعت و توهین وت خریب شکایت کند. از اتهام توهین و تخریب تبرئه می شوند و حال به علت دو جرم مزاحمت و ممانعت از کار باید به دادگاه بروند حال می خواهم بدانم چه مجازاتی برای انها خواهد بود در صورتی که جهاد کار خود مانند نقشه برداری را بدون هیچ مزاحمتی انجام داده است و ایا میتوان به خاطر دو جرمی که تبرئه شده اند اعاده حیثیت کنند؟

پاسخ ها :

سیدرامین ذاکری

جناب آقای سیدرامین ذاکری :

اعاده حیثیت خیر. مجازات مزاحمت هم جزای نقدی در حدود یک میلیون تومان هست