مشاوره حقوقی رایگان - رد مال سرقتی به نرخ روز

باسلام تعدادی لوازم کامپیوتر توسط کارگر فروشگاهم دو سال قبل به ارزش سه میلیون سرقت رفت که در دادگاه سرقت تایید شده و در رای دادگاه وی را به رد مال یا پرداخت قیمت آن محکوم کرده.
باتوجه به اینکه الان قیمت اجناس حدودا سه برابر شده آیا میتوانم در اجرای احکام به نرخ روز قیمت اجناس را از او بگیرم از چه راهی؟جایی خوندم اجرای احکام از اتحادیه استعلام قیمت میگیرد آیا من باید در این خصوص درخواست بدم؟
توضیح اینکه سارق تقاضای اعسار نموده که فعلا دادگاه بدوی رد کرده...

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
نیاز به بررسی مدارک و مستندات مربوطه است.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید درخواست خود را از شعبه مربوطه پیگیری کنید.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود بله باید عین رد شود یا قیمت آن به نرخ روز محاسبه گردد
دادنامه مربوطه نیز حائز اهمیت است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله بهای اموال مسروقه ، باید به نرخ روز پرداخت شود

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

در خصوص جرم سرقت با توجه به اینکه رد مال وجود دارد در صورتی که اصل مال شما موجود باشد و همان شکل تحویل شما می گردد و شما باید آن را تحویل بگیرید در صورتی که اصل آن موجود نباشد موضوع به کارشناسی اجرا می شود و کارشناس به نرخ روز قیمت گذاری میکند و به شما ابلاغ می گردد

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

باید به قیمت روز بدهد اجرای احکام وظیفه دارد قیمت را استعلام بگیرد یا ارجاع دهد به کارشناس

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

مثل یا قیمت مال مسروقه به نرخ روز قابل مطالبه است

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

در صورتی که اصل آن موجود نباشد موضوع به کارشناسی اجرا می شود و کارشناس به نرخ روز قیمت گذاری میکند و به شما ابلاغ می گردد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
به واحد اجرای احکام مربوطه موضوع را اطلاع دهید و عنوان نمایید که اموالی که از شما سرقت شده اند در حال حاضر قیمت شان 3 برابر شده است اجرای احکام باید موضوع را به کارشناسی ارجاع دهد تا بهای اموال محاسبه گردد که باید به نرخ روز پرداخت شود