مشاوره حقوقی رایگان - رد مال سرقتی به نرخ روز

سلام من از چهار نفر شاکی شدم و در دادگاه کیفری یک همه را به مشارکت در سرقت مقرون به آزار میزان 42گرم طلا و 229میلیون وجه نقد در پاییز سال 98 ،حبس 10سال شلاق 74 ضربه و رد مال محکوم کردم ایا از سال 98 وجه نقد رایج مملکت به نرخ روز محاسبه میشه؟یا فقط اصل پول منظور از رد مال هست؟
ممنون از پاسخگویی شما عزیزان

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

تعیین و محاسبه دقیق ان بعد از قطعیت حکم با واحد اجرای احکام است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
متهم باید عین 42 گرم طلا را به شما رد نماید و نه مبلغ آن

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
دادنامه مربوطه حائز اهمیت است

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
منظور فقط اصل مبلغ است و برای خسارت تاخیر تادیه باید جداگانه دادخواست مطرح نمایید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
در مورد وجوه نقد مورد اشاره در متن سوال به نرخ روز محاسبه خواهد شد.

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اول اصل پول را می گیرید بعد دادخواست خسارت تاخیر نادیه از زمان ربایش تا زمان پرداخت

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
برای مطالبه خسارت خود باید دا‌دخواست بدهید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام از همان تاریخ میتونید مبلغ را مطالبه کنید تا الان محاسبه نمیشود