مشاوره حقوقی رایگان - دفاعیه در مقابل وجه دریافت نشده

پدر من درسال 91 کارت بانکی خودش را به پسر داده بودن و ایشان کارهای بانکشون را آن انجام میدادن بعد از دوسال ایشان فوت کردن ‌و برادر خانمشان از پدر من شکایت کردن که مبلغ 3میلیون تومان نقدی و 4 میلیون تومان واریز کردن به حساب الان طی چند جلسه دادگاه صحبتهای شهود مورد تحقیق به گونه ای نیست که برای دادگاه حجتیت داشته باشد‌ و از پرینت بانکی فقط مبلغ 2 میلیون به کارت پدرم واریز شده الان تکلیف پدرم چیست و چطوری دفاعیه بده

پاسخ ها :

فاطمه  ترسلي

فاطمه ترسلي :

هر مبلغی که واریز شدن ان احراز شود و ثابت نماید که بابت امانت و یا قرض بوده از ماترک پدرتان پرداخت میشود