مشاوره حقوقی رایگان - بازنشستگی و اعلام انحلال شرکت

باسلام من به مدت حدود سی سال در یک شرکت در حال کار میباشم و در مهر ماه من میتوانم بازنشسته شوم در این حال مدیریت شرکت من با بالا رفتن قیمت سهام شرکت سهام خودشون فروختن و در طی دو جلسه برای تعیین هیئت مدیره جدید به حد نصاب نرسیده و در جلسه اخر اعلام انحلال کردن و استفاد خودشون برای حضار اعلام کردن و یک هیئت برای تسویه انتخاب کردن برای من سوال شده سنوات خدمتی من چی میشه من نیروی استخدامی هستم

پاسخ ها :

سیدمحمد حسن زاده یاسمنی

جناب آقای سیدمحمد حسن زاده یاسمنی :

سنوات خدمتی شما به جای خود محفوظ است و ارتباطی با انحلال شرکت ندارد