مشاوره حقوقی رایگان - در خصوص گودبرداری ساختمان

سلام من یه پروژه در حال احداث دارم و به گفته همسایه روبروی ساختمان خساراتی وارد شده بدون اطلاع به بنده ایشان از دادگستری از من شکایت کردن با توجه به اعتراض بنده مبنی بر ساختمتن بیه هست و با بیمه مشکل حل میشود ایشان موافقت نمیکند و خواهان وجه نقد به همراه تمام هزینه کارشناسی از دادگاه شده و جالب اینکه دادگاه نیز بنده را محکوم کرده این همسایه با اینکه بیمه بارها باو تماس گرفته حاضر به همکاری نمیباشد اگر قرار دادگاه دراین مشکلات را حل کند چرا ماساختمان را بیمه میکنیم لطفا جهت ادامه روند از طریق بیمه بنده را راهنمایی فرمایید

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق شعبه اجرای احکام موضوع را پیگیری کنید.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام مدارک بیمه را به دادگاه ارائه کنید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

شما باید بیمه نامه خود را به دادگاه ارایه دهید تا دادگاه بیمه را محکوم کند به پرداخت

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود حضوری به بیمه رجوع کنید تا کارشناسی را معرفی نماید و شما اقدام نمایید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام این مورد ربطی به همکاری دادگاه د بیمه ندارد حکم دادگاه اگر قطعی شود لازم اتباع است

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

از طریق شعبه اجرای احکام موضوع را پیگیری کنید.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز ب بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

رصایت ایشان را کسب کنید یا برای بررسی بهتر استاد را ارایه تا بررسی شود

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
قرارداد تان با بیمه مربوطه را به مقام قضایی رسیدگی کننده ارائه نمایید