مشاوره حقوقی رایگان - پاسپورت و وقت لگالیزاسیون تحصیلی

سلام. پاسپورت من به دستم رسیده و اسم فامیل لاتینم Alyar نوشته شده، در حالی که در فارسی به صورت جدا از هم علی‌یار نوشته میشه. به نظر میاد کمی در تلفظ متفاوت هستند. سوالم این هستش که آیا اگر من با این پاسپورت وقت لگال مدارک تحصیلی اتریش بگیرم به مشکلی بر میخورم؟ همچنین اگر با این پاسپورت مدرک زبان بگیرم به مشکل برمیخورم؟
ممنون.

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید در اداره گذرنامه درخواست تصحیح را نمایید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
نسبت به تصحیح آن از طریق اداره گذرنامه اقدام نمایید تا در آینده مشکلی متوجه شما نباشد