مشاوره حقوقی رایگان - در رابطه به بنگاه خرید و فروش ماشین

سلام من ده روز پیش یک ماشین از نمایشگاه یا همون بانگاه خریدم چون ماشین را از خودش گرفتم کمسیون از من نگرفت وتوی قولنامه هم جای که برای کمسیون هست خالی هست وچیزی ننوشته الان بعد از ده روز من رفتم که مدارک ماشبن را بگیرم برای پلاک کردن ماشین میگه باید کمیسیون بدی ایا ازلحاظ قانونی میتونه کمیسیون بگیره

پاسخ ها :

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از طریق اتحادیه مربوطه پیگیری کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود به صرف آنچه در سوال آمده است خیر مگر بین شما و دیگران قرارداد تنظیم شده باشد
مفاد قرارداد حائز اهمیت است

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام شما در هر صورت اگر ماشین به خود نمایشگاهی هم باشد چون از آنجا میخ ید عرف است که مبلغ کمیسیون گرفته می‌شود قانون در این خصوص ساکت است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام درصورتی که واسطه خرید و فروش بین دو نفر باشد بله

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز ب بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد و

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بله می توانید ، در نظر داشته باشید این مساله امری توافقی است و به عرف محل بستگی دارد