مشاوره حقوقی رایگان - سرقت

سلام برادر من کارگریه مغازه بوده و تو مدت یه سال حدود 4میلیون پول دزدیده از اونجا. حالا صاحب مغازه فهمیده و ادعا داره داره که داداشم 50میلیون پول برداشته. داداشمم وقتی فهمیدن از ترس کارتشو داده و اونا 13میلیون پول ازش برداشتن ولی حالا بازم میگن 50میلیون برداشتی. تو دوربینم فقط چند بار افتاده. حالا اگه شکایت کنن حکمش چیه؟

پاسخ ها :

عادل بابایی

عادل بابایی :

جرم انجام شده و برای تعیین زندان مبلغ مهم نیست اما دبرای عودت مبلغ باید مقدار ان اثبات شود و با توجه به عودت مبلغ میتوان از برادرتان دفاع کرد ...بهتر است وکیل بگیرید

یک وکیل

مجازات قانونی آن حبس و شلاق و رد مال هست