مشاوره حقوقی رایگان - مشاغل سخت

سلام بازنشسته مخابرات هستم از تاریخ 71/10/21 لغایت 85/3/23 بمدت 13 سال و 4 ماه در مشاغل سخت که مورد تایید مخابرات - وزارت کار و کمیته استانی تهران رسیده - و همچنین تایید کمیته تامین اجتماعی را هم دارم ، مشغول بودم ولی بدلیل توافق تامین اجتماعی و مخابرات نتوانستم از آن در پایان خدمت استفاده کنم و اجرا نگردید سوال من این است آیا میتوانم از تامین اجتماعی به دیوان شکایت کنم اگه جواب مثبت است از کجا باید شروع کنم؟ با تشکر

پاسخ ها :

سیدمحمد حسن زاده یاسمنی

جناب آقای سیدمحمد حسن زاده یاسمنی :

بله میتوانید به تصمیم تامین اجتماعی و مخابرات در دیوان عدالت معترض باشید.. اگر تهران هستید به دیوان عدالت در پونک مراجعه کنید..