مشاوره حقوقی رایگان - ارث زمین

با سلام
پدر بزرگم سال 50 فوت کرده و پدرم امسال فهمیده و تمامی وارثان متوجه شدن که زمین به مقدار زیادی داریم سوال من اینه که در بخشی از بنچاق نوشته بود
چهار سهم از شیش سهم مشاع 1 از 9
میخواستم منو راهنمایی کنید منظور از این جمله چیه؟ممنون میشم کمکم کنید
پسر برادر پدر بزرگم در زمین ها کشاورزی میکرده که محمد رضا شاه زمین هارو برای کشاورزان اصلاحات ارضی کرده و بعد از انقلاب اسلامی خبر دار شدیم که اصلاحات ارضی کم شده و تعداد هکتار کمی شامل اصلاحات شده اند
و سه نفر که بیش از شصت هکتار زمین دارند
سند ندارند ولی در صورتی که ما بنچاق داریم و ما مالیات زمین ها را تا سال 86 را پرداخت کردیم که برای 250 هکتار زمین مالیات دادیم آیا با بنچاق میتوان ثابت کرد این زمین ها متعلق به ما است؟؟
و ما نمیدانیم که کدام طرف و مناطق برای ما است باید زمین هارو کارشناسی کرد؟؟
مختصات زمین ها از شعبانلو شهر گرمی تا قربانلو است. آیا میتوان در آورد که کدام از قسمت های آن برای ما است؟؟
متشکرم
اگه زمین ها به ما برسد دنبال وکیل خوب میگردیم که درصدی از زمین ها را به آن دهیم به عنوان دستمزد.

پاسخ ها :

عادل بابایی

عادل بابایی :

سلام ..برای شناسایی زمین مساله به کارشناسی ارجاع میشود ...سند دلیل مالکیت است ولیکن باید دید ایا بعذ از ان زمین به انها واگذار شده است یا خیر

پرسشگر :

واگذاری صورت نگرفته ولی آنها حاضر نمیشن بگن که ما زمین داریم
تنها مدرک موجود بنچاق هست
پدربزرگم زمین هارا خرید فقط رمانی خریداری کرده که سند وجود نداشته و پدربرزگم دیگه عمرش اجازه نداده که بتونه وصعیت کنه چون اواخر عمرش فراموشی داشته پدر بزرگم چون زمین ها برای اون زمان بی ارزش بوده برادر زاده هاش اوجا گذاشته که کشاورزی کنن.
ممنونم...

پرسشگر :

متاسفانه کشاورزای اونجا فقط بهمون میگن اصلاحات ارضی صورت گرفته در زمان شاه

یک وکیل

برا وکالت میتوانید تماس بگیرید