مشاوره حقوقی رایگان - رابطه نسبی مدير عامل و بازرس

سلام من يكی از ٥ عضو هيئت رئيسه تعاونی مسكن يكي از شهرداري هاي استان تهران هستم. در كنار ٥ عضو يك بازرس هم وجود دارد كه ايشان برادر مديرعامل هستند،
ميخواستم ببينم اين كه مديرعامل و بازرس با هم برادر بوده و نسبت نسبي دارند تخلف محسوب ميشود يا خير؟
اگر تخلف است من بايد چگونه طرح شكايت نمايم؟ و به كجا مراجعه كنم؟

پاسخ ها :

زهرا جمالی

سرکار خانم زهرا جمالی :

با سلام
در خصوص شرکتهای سهامی این منع صراحت قانونی دارد ولی در شرکت های تعاونی خیر, ولیکن جهت تغییر بازرس میتوانید درخواست تشکیل مجمع عمومی را جهت اتخاذ تصمیم در این خصوص بدهید