مشاوره حقوقی رایگان - سیمکارت

با سلام. تقریبا هفت ماه پیش یه جایی سیمکارت ایرانسل رایگان میدادن منم گرفتم بعد چون خودم سیمکارت زیاد داشتم به درخواست پدر خانومم اونو دادم بهش تا ازش استفاده کنه.
اما حدود دو ماه پیش من با خانومم دچار اختلاف شدیم و متاسفانه تا امروز یادم رفته بود که سیمکارتم دست پدرخانوممه و امروز متوجه شدم ایشون از سیمکارتم سواستفاده کرده و کلی پیامک به یه شماره که اصلا نمیشناسمش فرستاده تا احتمالا در پرونده هایی که الان بین من و خانومم در جریانه ازشون استفاده کنه.
میخواستم بپرسم چطوری میتونم اثبات کنم که سیمکارت دست من نبوده و خودشون ازش استفاده کردن؟
من میتونم پیشدستی کنم و ازشون شکایت کنم؟
به نظرتون الان چیکار کنم بهتره؟
خیلی ممنون از وقتی که میزارین

پاسخ ها :

بهاره   رستم زاده

سرکار خانم بهاره رستم زاده:

باسلام باید مطلبی را که فرمودین اثبات کنین در غیر این صورت مالک سیمکارت مسول میباشد