مشاوره حقوقی رایگان - سوء استفاده از حساب بانکی دیگران

چند کارت و یک سیم کارت دست آقایی دارم که نمیدونم باهاش چیکار کرده الان اگه خلافی صورت گرفته باشه چجوری می تونم ثابت کنم که در آن نقشی نداشتم؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید به بانک مراجعه کنید و حساب را ببندید یا شماره ها را تغییر بدید.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
بهتر است حسابهای خود را مسدود کرده و از مالکیت سیمکارتها نیز انصراف دهید؛ چرا که در هر صورت در صورت وقوع جرم، شما نیز شریک هستید و اثبات عدم دخالت مشکل است.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

نسبت به سوزاندن و مسدود نمودن سیم کارت و کارتهای بانکی اقدام نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر جرمی اتفاق بیفتد شما مسولید و اثبات عدم تقصیر بسیار سخت هست سریعا حسابها را مسدود و سیم کارتها را بسوزانید

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام خیلی سخت است ولی شاهد یا هر دلیل موجهی که قاضی بپذیرد

سعید باروح

جناب آقای سعید باروح :

در اسرع وقت نسبت به مسدودی کارها و قطع سیم کارت ها اقدام نمایید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
بوسیله اظهارنامه تمام مدارک را از وی مطالبه نمایید یا کارتهای بانکی را مسدود کنید

محمد فلاح

جناب آقای محمد فلاح :

در اولین اقدام نسبت به بستن حسابها و سوزاندن سیم کارت اقدام نمایید.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

توصیه می‌شود طی اظهارنامه رسمی این موضوع را به شخص مذکور متذکر و استرداد این اموال را درخواست نمایید

ابراهیم ناصری

ابراهیم ناصری :

اولین کاری که میکنید اعلام مفقودی باشه . در صورتی که کاری کرده باشه از دادگاه تقاضای استعلام مکالمات رو بکنین مسلما مشخص میشه سیم کارت دست شما نبوده . در خصوص کارت بانکی هم تقاضای استعلام پرینت بانکی کنین و تقاضای تحقیق از طرف حسابایی رو بکنین که به حسابشون نقل و انتقال صورت گرفته دادگاه با تحقیق موردی میتونه حقیقت رو کشف کنه

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
شما مسئولیت خواهید داشت
شما باید کارت بانکی و خط تلفن را پس بگیرید و

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام تا زمانی که خلافی صورت نگرفته است نمی‌توان به صورت دقیق اظهار نظر کرد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام مسئولیت با شما می‌باشد و در مراجع قضایی می‌بایست شما پاسخگو باشید مگر اینکه از ایشان برگه‌ای بگیرید مبنی بر اینکه مسئولیت با ایشان بوده و الا شما مسئولید

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. نسبت به مسدودی اقدام کنید. درصورت اثبات بله.