مشاوره حقوقی رایگان - تخلیه چاه فاضلاب یا کندن چاه جدید فاضلاب

درود برشما من دراپارتمان 4واحدی که عمر این واحد
بمدت 12سال میباشد ساکن هستم سازنده ان می گوید 2تا چاه برای هر واحد زده شده درمحل پارکینگ یکی از چاها پرشده تخلیه ان برعهده 4نفر میباشد یا 2نفر اگر چاه جدیدی زده شود اینهم برعهده 2نفر است یا 4نفر درصورتی که این هزینه بر عهده 4نفر باشد و2نفر آن تقبل نکردن برای رسیدگی به کجا مراجعه شود سپاسگزارم جواب این سوال بنده را بدهید از شهر رضویه خراسان رضوی

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

برعهده 4 نفر
اول دادخواست تامین دلیل بعد اظهارنامه بعد دادخواست مطالبه وجه بابت هزینه حفر چاه یا تخلیه چاه