مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از کارفرما که با برگه قرارداد خودش رو شریک معرفی میکنه برای فرار از قوانین

سلام من حدود 4 ماه در ارایشگاه زنانه به عنوان درصدی 40 من 60کارفرما کار کردم و یک نسخه قرارداد بین ما هست که دست خودشون هست ایشون فقط یکبار حقوق بنده رو دادن و از بنده سفته امضا گرفتن که بنده اونجا شریک کاری هستم و ایشون کارفرما نیستن و بابت مالیات 5٪ بابت شارژ ارایشگاه 200 هزار تومن از حقوق بنده کسر کردن وبعد از اینکه بنده مریض شدم و تمام عکس های ام ار ای و حتی نامه پزشکی هم دارم که دیگر اجازه کار کردن ندارم اما ایشون نه سفته نه حقوق حتی وسایل ارایشی بنده راهم نمیدهد در صورتی که بنده متوجه شدم جواز بنام خواهرشون هست و حتی ایشون فرار مالیاتی هم دارن و از دستگاه پوز تا مبلغ 100 هزارتومن کارت میکشن و همه پول هارو رو به حساب شوهرشون واریز میکنن و الان بنده رو تهدید به ندادن سفته و شکایت میکنن و حتی حقوق بنده رو حاضر نیست پرداخت کن. لطفا راهنمایی بفرماید با تشکر

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود ابتدا اظهارنامه ارسال دارید اگر افاقه ننمود سپس دادخواست استرداد لاشه سفته مطرح بفرمائید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید در اداره کار شکایت خود را مطرح نمایید

و باید دادخواست استرداد لاشه سفته را به علت ضمانتی بودن را مطرح نمایید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اول اظهارنامه ارسال کنید و سپس تحت عنوان خیانت در امانت شکایت کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر مشمول قانون کار نیستید می توانید از طریق شورای حل اختلاف طرح دعوا کنید.
اگر مشمول قانون کار هستید از طریق اداره کار موضوع را پیگیری کنید.

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

باید قرارداد شما را بررسی مرد نیاز به جزییات بیشتری دارد و بیان برخی از مژالب شما تهدید اور است در سایت عمومی ملاحظاتی دارد

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اولا شما با این اوصاف که گفتید کارگر محسوب نمی شوید پس به اداره کار نمتونید شکایت کنید ثانیا باید به دادگاه حقوقی دادخواست با خواسته 1- مطالبه وجه بابت دوران شراکت با ارجاع امر به کارشناس 2- مطالبه استرداد لاشه سفته به شماره .... 3 - مطالبه خسارات دادرسی بدهید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگوی متقابل دارد تا اظهار نظر دقیقی به توان کرد

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

درود بر شما اگر ایشان ادعای شراکت می کنند شما هم اعلام کنید که مطابق قانون تا به امروز تمام سود و زیان باید به صورت مثل نسبت بین یکدیگر تقسیم گردد و پرینت دستگاه پوز گرفته شود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می بایست دادخواست استرداد لاشه سفته را مطرح کنید و در اداره کار نیز شکایت خود را طرح نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اول اظهارنامه ارسال کنید و سپس تحت عنوان خیانت در امانت شکایت کنید

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

رابطه ی کاری براساس ماده 2 و 3 قانون کار رابطه ی مزدی و دستوری است و شما می توانید هم از ایشان و هم خواهرشان با توجه به اینکه جواز کسب به نام ایشان است شکایت منید در اداره کار

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بدوا اظهارنامه ای در این خصوص به ایشان ارسال و سپس دادخواست استرداد لاشه سفته امانی را تنظیم نمایید