مشاوره حقوقی رایگان - مهریه

بنده 9 ماه پیش ماشینم رو به نام خواهرم کردم..همسرم هفته گذشته رفته درخواست تامین کرده که رای قطعی دادگاه این بوده که تامین خواسته همسرم رو رد کرده...سوالم اینه همسرم میتونه خودرویی ک من9 ماه پیش به نام خواهرم کردم بابت مهریه باطل کنه یا خیر...ممنون

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
در صورتیکه بعد از اقدام همسرتان در خصوص مهریه این انتقال را انجام داده باشید مصداق معامله صوری به جهت فرار از دین را دارد و قابل ابطال است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
خیر قابل توقیف نیست و شما می توانید بعد از صدور حکم قطعی مهریه و ابلاغ اجرائیه ظرف سی روز دادخواست اعسار بدهید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام اگر صوری بودن انتقال در مرجع قضایی اثبات شود انتقال باطل خواهد بود و

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

تحت شرایطی ممکن است
وانگهی اصل بر صحت عقود است و آنچه نگاشته شده مدعی فساد میبایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر ثابت شود که به قصد فرار از دین بوده بله