مشاوره حقوقی رایگان - توقیف خودرو

با سلام بنده حدود ده ماه گذشته خودرو خود را به نام پدرم انتقال دادم و در حال حاضر سند و پلاک و کارت خودرو به نام ایشان است و هیچ گونه مایملک دیگری هم ندارم سوال من این است که اگر همسرم مهریه خود را به اجرا بگذارد آیا میتواند خودرو را توقیف کند؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
به صرف آنچه در سوال آمده است خیر
اصل بر صحت عقود است و آنچه نگاشته شده است مدعی فساد می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود
باید زوجه بتواند صوری بودن را اثبات نماید تحت شرایطی امکان پذیر است
باید دید ‌شرایط معامله به چه صورت است