مشاوره حقوقی رایگان - سرقت

با عرض سلام خدمت کارشناس گرامی
چند وقت پیش با دوستانم برای خرید به یک بوتیک در پاساژی رفتیم و در حین خرید گوشی من زنگ خورد من پس از پاسخ دادن گوشی را در کیف گذاشته و کیف را در کنار او روی میز گذاشتم و گفتم به اتاق پرو میروم در اتاق صدای دوستم را شنیدم که میگوید در کیفم باز است ولی من فکر کردم فقط دکمه آن باز شده امدم بیرون و کیف را در کنار دوستم دیدم و دیگر فکر اینکه از من سرقت شده نکردم و در راه خانه متوجه سرقت گوشی شدم شکایت کردم و دوستانم شهادت دادند که در کیف باز بوده و حتی زیپ آن باز شده بوده و حتی گوشی ندیده و دوستم فکر کرده گوشی پیش من است و به غیر از من و دوستانمو صاحب بوتیک و منشی کسی در بوتیک نبوده حال با همه این تفاسیر دادگاه قرار منع تعقیب داده تکلیف چیست؟

پاسخ ها :

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام،غیرازآن دادیار محترم هم بود ،منع تعقیب می داد،شمادلیلی ارائه نکردید.موفق باشید

ابوالفضل  نجفی خشنو

جناب آقای ابوالفضل نجفی خشنو:

اگر دلیل محکمه پسند از جمله شهادت شهود و ‌...دارید به قرار اعتراض کنید