مشاوره حقوقی رایگان - عدم تحویل خودرو و تعویض پلاک

سلام وقت بخیر.
من حواله یک ماشین خودرو 405 را از رفیقم در خرداد ماه 1401 به مبلغ 40 میلیون خریدم وقرار بود که خودرو را برج 9 تحویل بدهند .
ویک قراردادبین خودمان نوشتیم وامضا واثرانگشت و 120 میلیون هم سفته با امضا و اثر انگشت هم گرفتم و همانطورکه درقرارد ذکر کردیم تمام پول ایران خودرو رو به حساب ایشان واریز کرده وایشان به حساب ایران خودروپرداخت کردند.و همچنین در قراردادمان ذکر شده که تمامی حقوق ومالکیت خودرو به بنده تعلق دارد ومالک و تصمیم گیرنده تام الختیار درقبال خودروثبت نامی میباشم.وایشان حق فسخ قراردادرا به هیچ عنوان ندارد ودر صورت فسخ باید به قیمت روز خودرو دربازار خسارت بدهد ورضایت کامل بنده را جلب نماید.وهمچنین ذکر کردیم که اگرصلحنامه آزادشد باید به نام بنده انتقال دهد وبنده می توانم درهرزمانی اقدام به فروش حواله یاخود خودرو ثبت نامی نمایم.
همچنین درقرادامان فروشنده(رفیقم) موظف است درجهت هرتصمیمی که توسط بنده گرفته میشود اعم از حضور در دفترخانه جهت امضا انتقال قطعی مالکیت وغیره همکاری داشته باشدو همچنین در قبال امتیاز ثبت نامی خودرو وزحماتی که متحمل میشود مبلغ 40 میلیون از بنده دریافت نموده است.
اول برج 12 ماشین آمد وایشان تحویل گرفتند. اول گفت که بابت تحویل خودرو باید 60 میلیون دیگه بدی و بعد زده زیرش میگه بیا 400 میلیون بدم قرارداد وفسخ کن. قیمت ماشین 580 میلیون شده.
همچنین من از نمایندگی ایران خودرو بابت ممنوعیت حق خریدو فروش پرسیدم گفتند که هیچ نوع ممنوعیتی نداردو سندش در رهن نمیباشد و 10روز پس از تحویل خودرو میتوانید اقدام به تعویض پلا ک نمایید . با توجه به خواسته نامشروع و خارج از متن قراردادو همچنین عدم فریب بنده به علت عدم حق خرید وفروش تا 1سال بنده باید چیکار کنم و چگونه ماشین را تحویل بگیرم.

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
احتیاج است جهت ارائه اظهارنظر دقیق حقوقی اسناد و مدارک مرتبط مورد بررسی قرار گیرد.