مشاوره حقوقی رایگان - برای زمین های موروثی چندباربرای استعلام به اداره ثبت مراجعه کردم جواب ندادن

باسلام خدمت اساتیدمحترم ،جدپدری بنده زمینهای کشاورزی زیادی تویه روستایی داشته ولی به دلایلی ازاون روستاکوچ کرده ولی هرسال برای کشت وزرع میامدوکشت میکرده بعدازفوتش زمین هادست فرزندانش بود تاقبل ازاصلاحات ارضی ولی بعلت عدم سرکشی تعدادی زمین هاتصرف کردن وتعدادی هم نسق گرفتن وتعدادی هم هیچ برگی ندارند ،،لذا بااین تفاسیر برای اینکه قبل ازشکایت متوجه بشم که زمین ها موروثی دردفترتوزیع اظهارنامه ثبت شدچندباربه اداره ثبت رفته با انحصاروراثت پدربزرگم ولی هردقیقه یه بهانه میاورندکه ازفلان جا نامه بیاروید ،،ازاساتیدمحترم سوال دارم بایدچه راهی انجام بدم که اداره ثبت دردفترنگاه بکن ایاچیزثبت شده یانه باتشکرفراوان

پاسخ ها :

استعلام از اداره ثبت برای زمین های ارثی استعلام مالکیت زمین از اداره ثبت استعلام از اداره ثبت اداره ثبت زمین ارثی