مشاوره حقوقی رایگان - فعالیت ورزشی در یک کشور خارجی

سلام
من برای ادامه ی فوتبالم در یکی از کشور همسایه قصد سفر به آنجا را دارم
سوالم این است چگونه بدون هیچ مشکلی از طرف سازمان نظام وظیفه بفوتبالم اونجا ادامه بدهم ینی (لژیونر شوم) مثل خیلی از بازیکن های دیگه که سربازی نرفته اند و مشغول فوتبالشان هستند.
من وصیغه و پاسپورتم را درست کرده ام و فقط کار ویزا مانده است ایا نامه یا چیز دیگری نیاز است که باشگاه من برای سازمان نظام وظیفه بفرستد لطفا کامل به سوالم پاسخ دهید خیلی مهم است
من متولد79 سوم اسفند هسم

پاسخ ها :

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

تقریبا هیچ بازیکنی بدون اتمام خدمت لژیونر نشده است- شما برای اتمام خدمت می توانید در کسوت لباس مقدس خدمت به نظام در تیم هایی که نظام وظیفه مشخص شده است در داخل ایران هم فوتبال بازی کنید و هم خدمت کنید. خدمت سربازی یک تکلیف آمره است که نمی توان بر خلاف آن اقدام نمود.