مشاوره حقوقی رایگان - غیبت سربازی

سلام بنده در حین خدمت سربازی دوماه غیبت کردم به من به دادسرای نظامی دادن که دوماه اضافه خدمت بهم داد و جریمه نقدی شدم وتویی یگان خودم به ازای هرروز غیبت یک روز بهم اضافه زدن که می‌شود چهار ماه خدمت بنده1401/10/24تموم می‌شود ولی الان توی اضافه خدمت هستم دفترچه بیمه و حقوق سربازیم باطل شد و مسئول معاونت نیروی انسانی میگه هرچند تویی سامانه ثبتش میکنم ردش میکنه به نیروی انتظامی و دادسرای نظامی هم مراجعه کردم گفتن به ما ربطی نداره و رفتم پلیس 10گفتن شما اضافه خدمت نداری نه دفترچه بیمه بهم میدن نه حقوق سربازی آیا خدمت تموم شد یا نه باتشکر.

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
با توجه به اینکه در سیستم ثبت نشده است در واقع شما هیچ اضافه خدمتی ندارید و میتوانید برای اخذ کارت پایان خدمت اقدام کنید.

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

اصافه خدمت قضایی مجازات است و اصافه خدمت یگانی تنبیه انضباطی است و قابل جمع است

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از طریق یگان خدمتی خود پیگیری کنید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
از طریق نظام وظیفه موضوع را پیگیری نمایید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

با سازمان نظام وظیفه عمومی تماس بگیرید تا راهنمایی شوید 096480