مشاوره حقوقی رایگان - فسخ قرارداد

سلام در سال 93 برابر یکی از بندهای مبایعه نامه فروش یک واحد صنعتی بابت قسمتی از ثمن کل معامله یکباب آپارتمان از طرف خریدار کارخانه به نام اینجانب (فروشنده واحد صنعتی ) انتقال یافت ، حال پس از 5 سال دستور تخریب ساختمانی که آپارتمان فوق الذکر جزو آن می باشد به دلیل عدم تامین پارکینگ از طرف شهرداری منطقه صادر شده است . لازم به ذکر است که مالک کل ساختمان خریدار کارخانه می باشد که با تعهد محضری به شهرداری قول تامین پارکینگ داده بوده و قبل از معامله با ما پایان کار گرفته بود و حال بدلیل انجام ندادن تعهد خود شهرداری حکم تخریب داده است . همچنین موضوع تعهد تامین پارکینگ را در موقع معامله به اطلاع نرسانده بود و محضر بر اساس پایان کار موجود سند زده است. سوال من این است با توجه به کتمان تعهد خود به شهرداری در حین معامله مبایعه نامه فی مابین می تواند فسخ شود و در صورت جواب مثبت آیا کل مبایعه نامه فروش واحد صنعتی باطل می شود و یا فقط قسمت مربوط به فروش آپارتمان

پاسخ ها :

عادل بابایی

عادل بابایی :

قابل فسخ است ولیکن کل مبایعه نامه البته اگر واحد باشد در غیر اینصورت میتوانید ادعای خسارت نمایید