مشاوره حقوقی رایگان - دادخواست طلاق زوجه

باسلام
اینجانب و همسرم و بچه های 1.5 سالم تا سال گذشته با وجودی که به ندرت میدیدمشون با هم زندگی میکردیم منزل رو همسرم اجاره کرده بود ما بنا داشتیم تا از ایران مهاجرت کنیم ولی من چنان موافق نبودم چون بی گدار به آب زدنه چون پشتوانه مالی مناسبی و همچنین زبان و شغل مناسبی نداریم
به هرحال اکثرا ارتباط ما از طریق واتساپ یا ایمو بود
تا اینکه از ابتدای اردیبهشت به دلایلی ارتباطمون قطع بود از ابتدای شهریور 98 پیامک دادخواست علیه بنده با عنوان طلاق در سامانه ثبت شده
حال من چه کنم من همسرم و بچه هامو دوست دارم
میخوام باهاشون زندگی کنم
همسرم کل وسایل خونه رو فروخته ودیعه مسکن دستشه دوتا بچه هامم پیششن و من اصلا از فروردین به بعد از ایشان و بچه ها هیچ نشانی نداشتم و خط موبایلشم خاموش بوده
حال من چه کنم لطفا راهنمایی کنید

پاسخ ها :

مهدی شیروانی

جناب آقای مهدی شیروانی :

دفاع در پرونده طلاق مطروحه و سازش