مشاوره حقوقی رایگان - وصول چک

سلام
در قبال فروش ساختمان چند فقره چک دریافت نمودم که چک آخر برگشت رو برگشت زدم و در قولنامه هم روزی 200هزار تومان جریمه عدم ایفای تعهد قید شده و از سررسید چک 75روز گذشته اگر چک رو شکایت کنم به اصل و جریمه اش میرسم؟ (در ضمن خونه رو تحویل داده و سند هم زده ام.)
سوال دومم اینه که معامله ما در شهرستان بوده و خودم مقیم تهرانم و چک را هم در تهران برگشت زدم آیا میتوان در تهران شکایت کنم یا بایست به شهرستان مراجعه کنم؟