مشاوره حقوقی رایگان - مغایر بودن مبایعه نامه بنگاهی با متن مبایعه نامه کد رهگیری

باسلام، شش ماه قبل زمینی مزروعی مشاعی را فروخته ام و در مبایعه نامه که در بنگاه نوشته شده قرار بر سند تک برگ مشاعی بوده که به نام خریدار بزنم، اما در مبایعه نامه که کد رهگیری دارد زمین مسکونی شش دانگ از شش دانگ زمین به مساحت 0000 زده شده است، و در ضمن مبلغ 231میلیون از پولی که به من داده شده است در کدرهگیری نوشته نشده،
حالا خریدار ادعای سند شش دانگ مسکونی دارد، چه باید بکنم، و ایا به حق خودم میرسم
خواهش میکنم راهنمایی کنید
ممنونم

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

در اینجا اشتباه سهو قلم رخ داده است. با دلایلی از جمله مشخصات ملک و شهودی که در جریان بودند و سایر دلایل مهمتر از همه همان مبتیعه نامه عادی و ....
مشخص میشود اشتباه سهوی بوده و لذا با دفاعیات شفاف و روشن موضوع حل میشود ان شاالله.