مشاوره حقوقی رایگان - سند سفید

وقتتون بخیر.
بنده یه موتور مدل 93 خریدم که سند سفید بود و یه مقدار از پول موتور رو من چک دادم به فروشنده.(فروشگاه) مبلغ رو دادم ولی از فروشنده خبری نشد و ایشون مغازه رو جمع کرده بود و بنده الان فقط یه سند موقت از ایشون دارم .
چجؤری میتونم برای مدارکم اقدام کنم که مدارک بهم بدن چون پلاک ملی هست ولی من هیچ سندیت ندارم از فروشنده.
ممنون که ؤقت میزارید و پاسخ میدید♥️

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر مدرکی دال خرید موتور دارید دادخواست الزام به تنظیم سند بدهید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

مدرکی بابت اثبات مالکیت خودرو اگر دارید می‌توانید دادخواست آن را ارائه دهید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

پاسخ سوال شما حداقل سی دقیقه وقت میخواد ازطریق مشاوره تلفنی دادراه با من تماس بگیرید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام می‌توانید با مدارک و مستندات خود دادخواست الزام به تنظیم سند بدهید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید دادخواست اثبات وقوع عقد بیع و اثبات مالکیت و الزام به تنطیم سند رسمی را مطرح نمایید و با ارائه مستندات و معرفی شهود دعوا را اثبات نمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود دادخواست الزام به فک پلاک مطرح نمایید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی تنظیم نمایید