مشاوره حقوقی رایگان - تعویض پلاک

سلام و عرض ادب
خودرویی که بنده خریداری کردم از قبل توقیفی بوده و سند کمپانی ندارد.سند خودرو را پلیس به نام خریدار ثبت کرده و بنده نیز از ایشان خریداری کردم،در آن هنگام به موقع تعویض پلاک سند کمپانی از بنده درخواست نشد و تعویض پلاک و انتقال سند نمودم،اما چند روز پیش که در شهری دیگر برای فروش خودرو و تعویض پلاک اقدام نمودم،راهور برگ کمپانی را درخواست کرد.
با توجه به موارد گفته شده و 2بار تعویض پلاکی که صورت گرفته و داشتن سند قطعی باز هم نیاز به برگ کمپانی است؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام برای سند کمپانی ابتدا درخواست بدهید سپس با برگی درخواست تعویض پلاک انجام بدهید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بله برای تعویض پلاک باید سند کمپانی وجود داشته باشد . از شرکت استعلام بگیرید