مشاوره حقوقی رایگان - زمین اصلاحات ارضی

بنده زمینی از برادرم خرید نمودم دارای پلاک اصلاحات ارضی که رفتم برای گرفتن سند از دفتر خانه استعلام زدن به امور اراضی بعد پاسخ امور اراضی گرفتم بردم دفتر خانه که دفتر خانه الان مدت یکسال هست تعطیل شده

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

کفیل وناینده ان دفترخانه جود دارد از طریق کانون سردفتران پیگیری گردد

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام از کانون سردفتران شهرستان خودتان پیگیری کنید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

مدارک آن دفتر خانه را به یک دفترخانه دیگر دادند از کانون سردفتران سوال کن

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام دفترخانه اگر بسته باشد یا کفیل دارد یا می توانید به کانون سردفتران مراجعه نمایید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

از طریق کانون سردفتران شهرستان مربوطه می توانید کفیل آن دفترخانه را شناسایی و روند رسیدگی تان را ادامه دهید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از طریق دفترخانه کفیل پیگیری کنید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
در صورت تعطیلی مدارک آن دفترخانه به دفترخانه دیگری سپرده می شود و شما می توانید به کانون سردفتران مراجعه نمایید و در این خصوص اطلاعات لازم را بدست آورید