مشاوره حقوقی رایگان - تهمت دزدی گوشی

سلام و خسته نباشی .من راننده هستم حدودا برج یک یه مسافر سوار کردم از شهر به شهر دیگه یکی از مسافرها از من شکایت کرده که گوشیم تو ماشین بنده جا مونده و از من شکایت کرده کلانتری در تاریخ3/12ماشین منو توقیف وبه پارکینگ انتقال داده والان مدعی شده که گوشی تو ماشین من بوده ومن همان روز دوباره که ایشون پیاده کردم مسافر زدم برگشتم شهرستان .لطفاً بهم کمک کنید من چیکار کنم تورو خدا راهنمایی کنید شب عید من از کجا ثابت کنم که من گوشی این شخص رو ن دیدم ن بردم چند روزه بیکارم تنها منبع درامد این پراید مدل پایینه لطفاً کمکم کنید

پاسخ ها :

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

باید از خود دفاع نمایید و آن را انکار نمایید در صورتی که مدرک علیه شما وجود نداشته باشد تبرئه می‌شوید از طریق دادسرا رفع توقیف خودروی تان را بخواهید