مشاوره حقوقی رایگان - موتورسیکلت فروختم سند نزدیم قولنامه هم ننوشتم چون رفیقم بود

سلام. من حدود سه سال پیش موتور رو به رفیقم فروختم ولی قولنامه ننوشتیم و قرار بود سند به نام بزنم که خبری نشد ازش منم دنبالشو نگرفتم و سند به نام پدرم هست
ایشون هم موتور رو فروخته و‌ چند دست چرخیده و حالا بعد سه سال از دادسرا به پدرم زنگ زدن بابت تصادف موتور با عابر .
حالا قرار شده ما کسی که موتور رو‌ خریده با قولنامه ببریم دادسرا که معلوم بشه ما فروختیم ولی رفیقم میگه به من نفروختی و دادگاه نمیام.
الان چجوری میتونم ثابت کنم موتور رو به ایشون فروختم
مرسی

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

با شهادت شهود و اگر مبلغ پرداخت شده بصورت بانکی بوده با پرینت بانک میتوانید فروش موتور را اثبات کنید.