مشاوره حقوقی رایگان - جعل عکس

سلام خسته نباشید ببخشید من یه دختر خاله‌ای دارم که عکس من تو گوشیش بود بعد یه مدت متوجه شدم که به یک پسر پیام میداد و عکس منو میفرستاد و میگفت من اینم بعد یه مدت عکس خودشو میفرستاد از جانب من میگفت این دختر خاله‌ی من است وبه اون پسر میگفت میخوای واسطه باشم باهم دوست بشین ؟
سوالم اینجاس که میتونم شماره دختر خالم رو به پلیس فتا ببرم بدون شکایت بفهم که ایا قضیه اینجوریه یا نه ؟ یا ببرم مخابرات؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

خیر باید حتما موضوعی تحت عنوان یک جرم باشد تا پلیس فتا و دفتر خدمات قضایی ان را ثبت کند

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید ابتدا شکایت نمایید و درخواست ارجاع موضوع به پلیس فتا را نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید شکایت کنید و از طریق پلیس فتا پیگیری کنید

اگر شکایت نکنید پلیس فتا به درخواست شما توجه نمی کند.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
با توجه به توضیحات فوق الاشعار، هیچ جرمی به منصه ظهور نرسیده است.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

شکایت کنید و از طریق پلیس فتا پیگیری کنید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام خیر بدون شکایت نمیشه و دستور به ضابط نمیشه

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

شکایت مطرح کنید واز طریق پلیس فتا موضوع را پیگیری کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما می بایست دلایل و مستندات خود را آماده نمایید و سپس شکواییه در این تنظیم نمایید

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

بدون طرح شکایت و بدون نامه قضایی هیچگونه همکاری با شما صورت نمی گیرد

علي صبحي

جناب آقای علي صبحي :

با سلام خیر بدون شکایت نمی شود

یک وکیل :

سلام بایستی تحت عنوانی شکایت بفرمایید تا رسیدگی صورت پذیرد

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛

شکایت نمایید

و درخواست ارجاع موضوع به پلیس فتا را نمایید

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

مخابرات در مسائل اینچنینی ورود نمی‌کند و تنها با دستور قضایی اقدام به استعلام و موارد این چنینی می گیرد ابتدا باید شکایت کنید و موضوع را به پلیس فتا گزارش کنید

مرتضی کردی

جناب آقای مرتضی کردی :

با سلام برای شروع تحقیقات نیاز به طرح شکایت دارد.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
مخابرات در این مساله ورود نمی کند ،
می توانید شکایت کنید و درخواست ارجاع امر به پلیس فتا را داشته باشید یا اینکه اظهارنامه ای به دختر خاله تان ارسال نمایید و درخواست کنید دست از این اقدام بردارد