مشاوره حقوقی رایگان - مصادره و توقیف ماشین با مواد تریاک

بادرود. من دادشم با 24 کیلو گرم‌تریاک‌ روی صندلی ماشین از خود دوست نابابش میگیرد. که اون هم فریب دوستش میخورد. خلاصه به حبس محکوم میشود و سپری میکند حالا صادقانه دادش بزرگم هست که ما پدرم فوت کرد و جای پدر ما است و حق پدری گردن ما دارد و اولین سابقه اش هست و من ماشینو از ایشان خریداری کردم و چون دادش بزرگ بود فقط یه قولنامه با اعتبار نوشتیم و دیگه سند نزدیم چون قصد فروش ماشینو نداشتم و من هم سرپرست خانواده بودم وتمام دارو ندار من صادقانه خدمتان عرض میکنم همین ماشین بعداز چهل سال عمر و الان 3 هست در پارکینگ است ما اقدام واسه ازادی کردیم به ما دادن و نوشتن واسه ریاست محترم راهور رفتیم گفت قانون عوض شد برو دادگاه بنویسد واسه ریاست محترم مواد مخدر وما که برگشتم به دفتر دار گفتم اشتباه شد که بنویس مواد مخدر ما گفت مصادره است‌ و حال نامه ازادی که نوشت واسه راهور دارم . از شما بزرگوران خواستار راهنمایی خوبی میخواهیم دادگاه شهریار میباشد ممنون سپاس

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگوی متقابل دارد تا اظهار نظر دقیقی بتوان کرد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام جهت اظهارنظر دقیق حقوقی
نیاز به بررسی جزئیات موضوع مصادره خودرو میباشد

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

اظهارنظر مستلزم بررسی مدارک و مستندات است..

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

دادخواست اعتراض ثالث نسبت به توقیف و مصادره خودرو باید مطرح کنید از طریق دفتر خدمات قضایی دادخواست خود را به شعبه صادر کننده حکم مصادره خودرو ارسال کنید تا جلسه رسیدگی برگزار شود در صورتی که خودرو دارای جاساز نباشد رفع توقیف میشود

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

هرچی که در حکم برادرتان نوشته شده اون درسته

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود مطالب ارسالی شما را مطالعه کردم موضوع نیازمند بررسی بیشتر است و گفتگوی طرفینی را می‌طلبد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است.

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

اموال حاصل از قاچاق مصادره میگردنداثبات مالکیت شمابایک قولنامه عادی بستگی به نظرقاضی صادر کننده حکم مصادره دارد بعید میدانم قبول کنند

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

نیاز به بررسی و توضیحات بیشتری دارد

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
سوال شما واضح نیست . در صورت تمایل تماس بگیرید

فرشید محمدزاده عربلو

جناب آقای فرشید محمدزاده عربلو :

با سلام با اثبات مالکیت خودرو از خودرو رفع توقیف خواهد شد با مراجعه به دادگاه انقلاب حوزه مربوطه درخواست خود را اعلام کنید.

یک وکیل :

با سلام موضوع نیازمند بررسی بیشتری است

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

اگر نامه آزادی ماشین را به شما داده اند می توانید به پلیس راهور ببرید و ماشین را آزاد نمایید

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. به دادگاهی که حکم داده مراجعه و بعنوان معترض وارد شوید و اثبات نمایید ماشین را قبل از ارتکاب جرم برادرتان خریداری و ثمن معامله را پرداخت کرته اید مدارک ارائه دهید . تشخیص صحت مدارک با قاضی می باشد .

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
مدارک لازم را طی لایحه ای به مقام قضایی رسیدگی کننده ارائه نمایید لیکن قبولی یا عدم قبولی بستگی به نظر ایشان دارد

ایرج اوسطی

جناب آقای ایرج اوسطی :

با سلام پرونده شما با پیام و مساوره تلفنی حل نمیشه و نیاز به وکیل دارید