مشاوره حقوقی رایگان - ازادی ماشین جرم تریاک

بادرود . سال نو مبارک. من تریاک 24 کیلو گرفتند و روی صندلی بود متهم ردیف دوم هستم بابت با سند بیرون بودم الان 3 سال ماشین پارکینگ است که نامه ازادی گرفتم رفتم راهور گفت اینجا نیست بعدش گفت بروم اداره مواد مخدر شهریار منم برگشتم رفتم مواد مخدر گفت نوشته واسه راهور من برگشتم دادگاه گفتم واسه مواد مخدر مینوشتی گفت مصادره است الان موجود است نامه ازادی ولی ماشین من فروختم به دادش کوچکم چون پدرم فوت کرد بزرگ اینها بودم قولنامه نوشنیم ولی گفتم دیگه سند نمیخواهد همین جوری دیگه نزدیم من بادوستم رفتم اینجوری پیش امد از راهنمایی شما ممنون و سپاس

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید از طریق شعبه ای که دستور توقیف داده پیگیری کنید.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگوی متقابل دارد تا اظهار نظر دقیقی به توان کرد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود برادر یا همان مالک بنا به مورد اعتراض ثالث اجرایی یا ورود ثالث کند
البته احتمال موفقیت زیاد نیست

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. تصمیم رفع توقیف اتومبیل که با آن قاچاق حمل می شده ، با قاضی رسیدگی کننده به جرم اصلی می باشد .

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

قاضی رسیدگی کننده به جرم اصلی در این مورد تصمیم میگیرد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی احتمال مصادره خودرو شما وجود دارد لیکن بهتر است از طریق شعبه صادر کننده حکم اصلی در این خصوص رایزنی بفرمایید ،
در صورتی که خودرو مذبور به فروش رفته باشد مالک فعلی می تواند دادخواست اعتراض ثالث اجرایی تنظیم نماید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام اگر رای آزادی خودرو صادر شده است باید خودرو به شما تسلیم شود
شما باید از دادگاه نامه برای مواد مخدر اخذ نمایید و

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اگر مالک شخصی دیگری است باید اعتراض ثالث کند

سعید باروح

جناب آقای سعید باروح :

سوال شما ابهام دارد لطفا به صورت حضوری به یک وکیل مراجعه کنید

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

خودروی شما به واسطه آن که به نام شما بوده وبعلت آنکه به جرم مواد مخدر و حمل و نگهداری آن محکوم هستید تمام اموال شما مصادره میگردد به نفع دولت مصادره شده است و با یک برگ قولنامه عادی که می توانید همین دیروز آن را تنظیم کرده باشید دولت آن را به شما بر نمی گرداند