مشاوره حقوقی رایگان - ورود به عنف

با سلام
آیا در ساعت 12 شب 3نفر با قمه و چاقو وارد منزل شوند چون در منزل باز باشه ورود به عنف محسوب نمی‌شود؟

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

هر کس به زور و غلبه داخل ملکی شود که در تصرف دیگران است، اعم از آنکه محصور باشد یا نباشد یا در ابتدای ورود به قهر و غلبه نبوده ولی بعد از اخطار متصرف به قهر و غلبه در ملک باقی مانده باشد، علاوه بر رفع تجاوز به مجازات حبس از یک تا شش ماه و اگر دو نفر یا بیشتر باشند و لااقل یکی از آنان حامل سلاح باشد به حبس از یک تا سه سال محکوم خواهند شد.
بنابراین بله طبق قانون ورود به عنف محسوب میشود

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

باز بودن درب به معنای اذن ورود نیست و ورود به عنف محقق شده است...

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله اگر بدون اجازه و موافقت
مالک وارد خانه شوند جرم ورود به عنف است و مجازات حبس خواهد داشت

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

خیر اگر بدون اذن بوده دره صورت ورود به عنف است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام صرف باز بودن دلیل نمی باشد اگر بدون اجازه وارد شده باشند محقق شده است

معصومه احمدی

سرکار خانم معصومه احمدی :

ورود به عنف است درصورت راهنمایی بیشتر تماس تلفنی برقرار نمائید

فريدون  طاهري

فريدون طاهري :

سلام ،اگر بدون اجازه وبا توسل به
زور دارد منزل شده اند ورود به عنف می باشد هر چند که درب منزل باز بوده باشد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود به صرف آنچه در سوال آمده است بنظر خیر
موضوع نیازمند بررسی بیشتر است و گفتگوی طرفینی را می‌طلبد

رسول  سواری

جناب آقای رسول  سواری :

سلام
به عنف یعنی به زور و قهر و غلبه.. مثلا درب مزل بسته باشد و‌درب را باز کنند یا بشکنند یا از دیوار بالا روند.
در صورتی که درب منزل باز باشد و‌با کتک کاری یا علی رغم هشدار وارد شوند، ورود به عنف می باشد.
در غیر اینصورت به جهت تفسیر مضیق، ورود به عنف محقق نیست.

یاسین علی رحمانی

جناب آقای یاسین علی رحمانی :

بدون اذن و رضایت وارد شده است ورود به عنف است

مرتضی کردی

جناب آقای مرتضی کردی :

با سلام در صورتی که مصداق ورود به عنف نیز نباشد جرم ارتکابی توسط آنها سنگین است.

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

ورودبه عنف است بازبودن درب حتی ساعت دوازده شب بمعنای اذن درورود هرکسی نیست آنهم شخص مسلح

عبدالصمد محمدی مقدم

جناب آقای عبدالصمد محمدی مقدم :

این ورود به منزل غیر متعارف است و ورود به عنف محسوب می شود.

فرشید محمدزاده عربلو

جناب آقای فرشید محمدزاده عربلو :

با سلام در صورت اثبات اسباب و شرایط وقوع جرم محسوب خواهد شد.

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. منزل افراد حریم خصوصی است با موضوعی که شما مطرح کرده اید اگر بدون اذن شما بوده مشمول ورود به عنف است

مراد حسن پور

جناب آقای مراد حسن پور:

اگر محل زندگی و خصوصی باشه حتما ورود به عنف هست

یک وکیل :

سلام در صورتی که اذن ورود نداشته باشند ورود به عنف است

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

هر ورودی که بدون اجازه مالک و یا مجوز قانونی باشد ورود به عنف است

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

باسلام درصورتی که بدون اذن بوده ،ورود به عنف محسوب می گردد

محمد  رضايي

جناب آقای محمد رضايي :

با سلام اگر بدون اذن بوده ورود به عنف است