مشاوره حقوقی رایگان - رای نهایی دادگاه

باسلام. اینجانب سال 97 دسته چک49 برگی ام را مفقود کردم و به سرعت به دادگاه اعلام کردم سال 99 روی یکی از برگه های چک توسط شخصی اقدام گردیده که کارشناس خط تایید کرد امضا و خط چک از من نیست سال 400 یکی دیگر از چک های بنده رویش اقدام شد سپس رای غیابی در محکومیت من صادر شد سپس تجدید نظر خواهی من هم رد شد و رای دادگاه قطعی شد تصمیم گرفتم شکایت جعل و استفاده از سند جعلی را مطرح کنم کارشناس خط اعلام کرد امضا و خط چک نه متعلق بمن است نه به شخص برگشت کننده چک اما قرار منع تعقیب برای ایشان صادر و رای قطعی شد حال آیا با توجه به اینکه چک های مذکور امضای من نبوده و وجهی به کسی بدهکار نیستم باید چک های فوق را پاس کنم؟؟؟؟! اصلا به چه دلیل شکایت جعل و استفاده از سند مجعول من رد شد وقتی کارشناس خط اعلام کرده امضای خط من پای چک نیست ؟؟؟؟!!!!

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام جهت اظهارنظر دقیق حقوقی نیاز به بررسی جزییات موضوع و دادنامه صادره خواهد بود