مشاوره حقوقی رایگان - سرقت و جعل و استفاده از سند مجعول

باسلام
من جوانی 30 ساله مجرد هستم که مدتی پیش به دلیل نیاز مالی و هوس و گول خوردن مجبور به کاری شدم که الان نمیدانم باید چکار کنم حتی قدرت پرداخت هزینه یک وکیل هم ندارم.
من چند چک سفید امضا از محل کار سابق خود برداشتم و با جعل امضا و استفاده از مهر شرکت آنها را نقد کردم
بعد از اینکه همه چی آشکار شد خودم همه چی را اعتراف کردم.
شاکیه من زمانی رضایت داد که حکم دادگاه کیفری صادر شده بود که برای هر جرم دو سال حبس و شلاق صادر شده بود.
من اعتراض به حکم زدم که پرونده در حال حاضر در دادگاه تجدید نظر میباشد و برایم وقت رسیدگی تعیین شده است.
حالا با وجود این که حتی سابقه هم ندارم نمیدانم چکار کنم....
ممنون از لطف کسی که کمکم کند

پاسخ ها :

جواد  اسمعيلي

جناب آقای جواد اسمعيلي :

با سلام .چنانچه رضایت شاکی رو در پرونده نگذاشتید میتوانید.بعد از صدور رای قطعی با اعمال رضایت درخواست تخفیف مطابق ماده 483قانون آیین دادرسی کیفری را از دادگاه تجدید نظر بنمایید وقبل از صدور رای قطعی هم در شعبه تجدید نظر حاضر و با توجه به اقرار و ندامت درخواست تخفیف یا تبدیل مجازات نمایید

نعیم محمدی

جناب آقای نعیم محمدی :

سلام با توجه به گذشت شاکی تقاضای تعلیق اجرای مجازات یا تبدیل مجازات به جزایی نقدی را از دادگاه تجدید نظر تقاضا نمایید