مشاوره حقوقی رایگان - سربازی

باسلام من برای معافيت تحصيلی رفتن پلیس 10معافیت ندادن و بعدش رفتم نظام وظیفه گفتم دوره کاردانی 3سال معافیت نیدن که شما 3سال 4ماه خوندی باید بری سربازی اومدم دانشگاه گفتن یادشون رفته نامه بدن که 4ماه اضافه معافیت بدن من الان دوسال درس خوندم کارشناسی هستم و الانم ارشد قبول شدم الان من چه کاری انجام بدم؟

پاسخ ها :

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

شما می توانید از این اصل استفاده کند فقط کافیست در زمان اعزام در بخشش قبول شده های دانشگاه که در محل اعزام قرار دارد مراجه کنید نگران نباشید برای بنده هم همین موضوع 10 سال قبل به وجود آمد