مشاوره حقوقی رایگان - قولنامه دستی جهت فروش زمین

باسلام
جهت فروش زمینم قولنامه دستی با خریدار تنظیم کرده ایم که در آن بخشی از ملکم با ملک ایشان تهاتر و مقرر شد مابقی بصورت پولی به من پرداخت شود. ایشان ثمن اولیه را فردای روز عقد قولنامه داده است و بخشی از قسط دوم را در موعد مقرر و بخش دیگری از قسط دوم را هنوز پرداخت نکرده است. سپس بررسی کردم دیدم حسابهای بانکی ایشان مسدود شده و چک برگشتی دارند و بخاطر مشکلی اموال ایشان نیز توسط اداره ثبت بازداشت شده است. با توجه به اینکه موعد چک آخر ایشان 2 ماه دیگرست و مشکلاتی که دارند می خواهم معامله را فسخ کنم. در قولنامه دستی اسقاط کافه اختییارات هیچکدام نوشته نشده و ساقط نشده است. آیا می توان این معامله را فسخ نمود؟ امیدی به پاس شدن چک و یا امکان به نام زدن سند ندارم ضمن آنکه اصلا نمی دانم با توجه به بازداشت بودن املاک حق خرید و فروش داشته یا نداشته

پاسخ ها :

زهرا جمالی

سرکار خانم زهرا جمالی :

با سلام
چنانچه شرطی مبنی بر وجود حق فسخ قید نشده باشد حق فسخ ندارید و باید چک را مطالبه کنید