مشاوره حقوقی رایگان - مسدودی حساب

سلام. دادگاه حساب من رو مسدود کرده تو بانک هایی که حساب داشتم رو. آیا الان میتونم تو بانک‌ هایی که حساب ندارم رو حساب باز کنم؟

پاسخ ها :

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

مسدودی حساب ها معمولاً به بانک مرکزی نیز اعلام می گردد بنابراین اگر حساب جدید باز کنید امکان اینکه وجه موجود در آن مسدود گردد و یا اصلا اجازه افتتاح حساب شما ندهند وجود دارد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

باید علت مسدودی حساب بررسی شود اگر بدهی مالی است دیگر حساب ها هم ممکن است مسدود شود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر حساب باز کنید امکان توقیف حساب وجود دارد

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
می توانید ولی احتمال توقیف آنها هم وجود دارد

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛

برای رفع مسدودی مراجع قضایی و پلیس فتا ابتدا باید به بانک مراجعه کرد و نامه‌ سیستم قضایی را که باعث مسدودی حساب شده از مسئول بانک گرفت. بعد هم به دادگاه یا پلیس فتا مراجعه کرد

در سایر موارد مانند ضمانت وام و اداره ثبت و چک بلامحل هم واضح است که باید نسبت به برطرف شدن شکایت و جلب رضایت شاکی اقدام کنید و یا در انتظار صدور رای حکم دادگاه بمانید ضمن اینکه اگر حساب شما از طریق سایت شرط‌بندی مسدود شده بایستی به دادستانی کل کشور در تهران مراجعه و چنانچه بار اول باشد با اخذ تعهد از شما و انجام امورات اداری حساب شما رفع مسدودی خواهد شد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بستگی به نوع مسدودی حساب بانکی شما دارد ، در برخی موارد می توانید اما اصولا مسدودی حساب بانکی افراد به بانک مرکزی نیز گزارش می شود که در این حالت یا نمی توانید افتتاح حساب نمایید و یا اینکه در صورت افتتاح حساب موجودی آن مسدود خواهد شد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

دیگر حساب ها هم ممکن است مسدود شود