مشاوره حقوقی رایگان - سوال حقوقی

سلام
من دو سال پیش یک منزل خریداری کردم این منزل به اسم دخترم میباشد (جهت دریافت وام بانک مسکن این منزل ابتدا به نام من شد جهت انتقال وام از فروشنده به من دوباره به نام وی سند خورد وقتی کارهای انتقال وام آماده شد بانک گفت دوباره نمیشود به اسم قبلی انتقال داده شود به همین خاطر به نام دخترم شد ) دخترم ازدواج کرده اگر خدای ناکرده اتفاقی برای او بیفتد و فوت کند تکلیف چیست لازم به ذکر میباشد من حدود 12 سال است با شوهرم زندگی نمی کنم طلاق نگرفته ایم ولی باهم زندگی نمی کنیم نگرانی من از بابت شوهرم میباشد نه همسر دخترم فعلا هم نمی شود سند را که در رهن بانک میباشد انتقال داد دوباره به خودم

پاسخ ها :

زهرا جمالی

سرکار خانم زهرا جمالی :

با سلام
صلح عمری با شما منعقد کند یا کلا به شما واگذار کند با حفظ حقوق مرتهن