مشاوره حقوقی رایگان - نقل و انتقال خودرو

با سلام . بنده هفته گذشته یک خودرو خریداری کرده ام و طبق توافق با فروشنده مبلغ پنج میلیون تومان را " ته " گذاشتم که فروشنده پس از انتقال سند به اسم اینجانب ، پول خود را دریافت نماید . حال ، سند خودرو اصطلاحا دو خرجی است و ماشین از آقای "یک "که صاحب اول ماشین می باشد فقط تعویض پلاک گردیده و تنها برگ سبز و کارت خودرو به اسم آقای "دو" می باشد و انتقال سند قطعی انجام نشده، حال بنده که آقای سه می باشم برای تعویض پلاک و به دنبال آن انتقال قطعی سند به فروشنده که آقای "دو" می باشد مراجعه کردم ، که در کمال ناباوری ایشان می فرمایند اول مبلغ پنج میلیون تومان باقیمانده را به حساب من انتقال بده تا بیام و پلاک رو به نامت بزنم .
در حالیکه هزینه یک سر انتقال سند کامل خودرو مذکور مبلغ دو میلیون تومان می باشد ، و این خودرو نیاز به دو سر انتقال سند دارد( انتقال سند قطعی از آقای "یک " به "دو" و از آقای "دو" به بنده) که با عوارض شهرداری که به عهده فروشنده می باشد تقریبا مبلغ سه میلیون و پانصد هزار تومن از هزینه نقل و انتقال سهم فروشنده می باشد . و فروشنده می فرماید که پنج میلیون رو اول به حسابم واریز کن تا من بیام تعویض پلاک تازه ، نه انتقال سند ...
لطفا راهنمایی کنید که الان بنده باید چکار کنم ؟

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی علیه هر دو نفر بدهید.