مشاوره حقوقی رایگان - اعتراض به کروکی تصادف

سلام

در تصادفی که منجر به فوت راننده موتور شده

من در حال رفتن از خیابان اصلی به فرعی بودم و حدود 40 سانتیمتر از ماشینم از وسط خیابان رد شده

کروکی پلیس من را مقصر صد درصد دانسته و دلیل تصادف را عدم رعایت حق تقدم توسط من ذکر کرده

تصادف در شب اتفاق افتاده و سیستم روشنایی خیابان در آن محل خراب است و محل تقاطع تاریک است

و راننده موتور بدون گواهینامه بوده و موتورش چراغ نداشته و با سرعت بسیار زیاد در حال حرکت بوده با ماشین من برخورد کرده و منحرف شده

من پس از تصادف هم با اورژانس هم با پلیس تماس گرفتم و نه به مصدوم نه به صحنه هیچ کسی دست نزد

پلیس در صحنه کروکی را نکشید و روز بعد در کلانتری یک مامور دیگر کروکی را کشید و توسط یک نفر سومی امضا شد.

سوال: در صورت اعتراض به کروکی امکان دارد در کارشناسی مجدد من صد درصد مقصر نباشم

و اینکه با این وصف جنبه عمومی جرم شامل من میشود و منجر به زندان رفتنم میشود یا خیر

من کارمند هستم و هیچگونه سابقه تصادف جرحی یا کیفری ندارم

پاسخ ها :

ابوالفضل  نجفی خشنو

جناب آقای ابوالفضل نجفی خشنو:

مقصر بودن یا نبودن شما بستگی به نظریه کارشناسان بعدی دارد و در صورت اثبات نیز دارای جنبه عمومی و نه الزاما حبس خواهد بود شما میتوانید در جهت همکاری با بنده تماس بگیرید

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.امکان دارد ولیکن ضعیف.شامل می شود ولیکن به امکان زیاد جزای نقدی خواهد بود.یاالله