مشاوره حقوقی رایگان - نفقه فرزند

با سلام همسر سابقم با اخذ حکم رشد دخترم را از 14 سالگی وادار به شکایت نفقه کرده و هر ساله مجددا بخشی حدود ا یک ماه از سال گذشته را که نفقه آن را دریافت کرده همرا با نفقه سال جدید درخواست میکند و متاسفانه مورد بی توجهی قضات قرار گرفته و برای آن ماه گاها در مرحله تجدید نظر هم بطور مضاعف نفقه دریافت می کند. چگونه میتوانم این مبالغ را برگردانم و چگونه میتوانم مانع از تکرار این اتفاق شوم .

پاسخ ها :

یک وکیل

باید نفقه فرزند خودتان را بدهید و راهی برای فرار از آن وجود ندارد